Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Άλλοι δυο νεκροί στην Πατρών- Πύργου, ζητούν ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ υπεύθυνο πολιτικό, να σταματήσει το κακό...


του ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ
Δυο ακόμα νεκροί. Άλλες δυο ψυχές προστέθηκαν στις χιλιάδες που έχασαν το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, τη ζωή, μόνο και μόνο διότι κανείς δεν ασχολείται με το δρόμο- καρμανιόλα, Πατρών- Πύργου. Το πολύ- πολύ, αν τους παραστριμώξεις, να σου πουν οι μεν κυβερνητικοί ότι «ο δρόμος δημοπρατείται», λες και τις οικογένειες των νεκρών τις νοιάζει πως θα είναι ο δρόμος σε δέκα (τουλάχιστον…) χρόνια, οι δε αντιπολιτευόμενοι να μουρμουρίσουν ότι «οι κυβερνητικοί μπορούσαν να δημοπρατήσουν γρηγορότερα και καλύτερα», ενώ θα σπεύσουν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες λέγοντας «κι εμείς, αν δεν μας είχαν ρίξει, θα δημοπρατούσαμε το δρόμο».

Ντροπή, τι άλλο να πω; Ντρο-πή! Σήμερα εάν υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ υπεύθυνος αξιωματούχος στην περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας πρέπει ΑΥΡΙΟ, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, χωρίς να χάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, να εγκατασταθεί στο υπουργείο Υποδομών και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ άμεσες παρεμβάσεις στο δρόμο-καρμανιόλα, ώστε να πάψει να σκοτώνεται ο κόσμος.

Ο Πατρών- Πύργου δεν πρόκειται να γίνει κανονικός εθνικός δρόμος πριν περάσει μια δεκαετία. Περισσότερο μπορεί, λιγότερο δεν μπορεί. Έως τότε το πολιτικό κατεστημένο της περιοχής μας θέλει μόνο και μόνον να τσακώνεται, για να κερδίζει (νομίζει…) ψηφαλάκια; Είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να ασκήσουν ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, πίεση στο υπουργείο για να γίνουν παρεμβάσεις, όπως έγιναν και στο δρόμο Κόρινθος- Πάτρα ώστε τουλάχιστον να μην μπορούν να τρέξουν τα αυτοκίνητα και να πάψει να σκοτώνεται ο κοσμάκης;

Είναι τόσο δύσκολο; Πόσους νεκρούς ακόμα πρέπει να θρηνήσουμε; Άλλες δυο ψυχές, μαζί με τις χιλιάδες άλλες που εγκατέλειψαν το μάταιο τούτο κόσμο σε τροχαία στο δρόμο- καρμανιόλα Πατρών- Πύργου, ζητούν να βρεθεί ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ υπεύθυνος πολιτικός παράγων της Ηλείας και ναζητήσει ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να σταματήσουν τα θανατηφ΄ροα τροχαία.


Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Πόσο;

1 σχόλιο:

  1. Κωνσταντίνος Λυκογιάννης29 Νοεμβρίου 2016 - 7:28 μ.μ.

    Αν πραγματικά οι βουλευτές του νομού μας, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, θεωρούν τους εαυτούς τους αντιπροσώπους του λαού, θα πρέπει να απαιτήσουν εν σώματι από το αρμόδιο υπουργείο την άμεση δημοπράτηση του έργου, με την απειλή ότι αν δεν γίνει θα απόσχουν από την επόμενη ψηφοφορία της Βουλής. Και το δυστύχημα είναι ότι όλοι οι βουλευτές μας, παλιά και τώρα δεν ενδιαφέρθηκαν για τη τύχη του λαού της Ηλείας αλλά μόνο για το πάρτι του κόμματος και του δικού τους. Αλλά δεν φταίνε αυτοί.
    Ο σοφός λαός της Ηλείας τους ψηφίζει ξανά και ξανά. Είμαστε άξιοι της τύχης μας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή