Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τι ξέχασε να μας πει ο κύριος Τσίπρας για το δρόμο- καρμανιόλα Πάτρα Πύργος

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη
Μια από τα ίδια αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας, προχθές, στο Δερβένι Κορινθίας, όπου παρέδωσε στην κυκλοφορία όχι το δρόμο Κόρινθος- Πάτρα, αλλά "ένα τμήμα" του. Δηλαδή, ευκαιρία για μόστρα, επίδειξη,
ψέμματα (όταν είπε ότι αποδεικνύεται πόσα πολλά έχουν γίνει στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όταν κι οι πέτρες γνωρίζουν πόσα χρόνια πάει κι έρχεται αυτός ο δρόμος...) και τα ρέστα.

Κι αφού είπε, είπε, είπε... τελικά αφιέρωσε και καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα όλα κι όλα, στον δρόμο- καρμανιόλα Πάτρας- Πύργου. Για να μας πει, τι; Αυτά που γνωρίζουμε: Ότι δηλαδή έχει αρχίσει η δημοπράτηση (σώπα; σοβαρά;) κι ότι ο δρόμος "είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί στην κυκλοφορία το 2021".

Σωστά: Άλλο "είναι προγραμματισμένο" κι άλλο "θα παραδοθεί". Προσέχει τι λέει, για να μπορεί να μας κοροϊδεύει κι αργότερα. Γνωστή τακτική κάθε Μαυρογιαλλούρου, που θέλει να "πιάνει πόρτα" και αύριο.

Καμία, όμως, καλοφτιαγμένη ομιλία όπως αυτή που μας ξεφώνισε ο κύριος Τσίπρας, δεν μπορεί να κρύψει το μέγεθος της αδιαφορίας του πολιτικού κατεστημένου για την περιοχή μας. Αντί ο κ. Τσίπρας, υπεύθυνος (υποτίθεται) πρωθυπουργός, να εξαγγείλει μέτρα ΑΜΕΣΗΣ προστασίας των κατοίκων της νότιας Αχαΐας και όλης της Ηλείας από τα συνεχή αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, που γίνονται κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο- καρμανιόλα, αντί δηλαδή να ασχοληθεί λιγάκι, να ενδιαφερθεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ για τις ΖΩΕΣ μας, επέλεξε να μας παραμυθιάσει για το πότε θα δημοπρατηθεί όλος ο δρόμος και πότε "είναι προγραμματισμένο" να παραδοθεί. Μας τον τράβηξε, λοιπόν, τον δεκάρικο, και μην τον είδατε τον Παναή...

Δεν μας είπε λοιπόν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ο κύριος πρωθυπουργός για το τι θα γίνει ώστε να σωθούν ζωές από τώρα μέχρι όποτε παραδοθεί ο δρόμος. Και δεν μας είπε ούτε μια λέξη, γιατί κανένας, προφανώς, συνεργάτης του δεν τον ενημέρωσε για το πόσοι θάνατοι, πόσοι τραυματισμοί, πόσοι ακρωτηριασμοί, πόσα ατυχήματα γίνονται μια φορά, δυο φορές ίσως και παραπάνω ΚΑΘΕ εβδομάδα. Όχι ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ εβδομάδα.

Κ-Α-Θ-Ε εβδομάδα.

Από το πολιτικό κατεστημένο ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αυτός ο ευλογημένος τόπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΙ- ΠΟ- ΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου