Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πήγαινε να δει το νεογέννητο παιδάκι του, και σκοτώθηκε στο δρόμο- καρμανιόλα


Άλλη μια τραγωδία ήλθε χθες να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων δυστυχημάτων στο δρόμο- καρμανιόλα, Πατρών- Πύργου. Πρόκειται για
έναν νέο πατέρα από τα Λεχαινά ο οποίος χθες έχασε τη ζωή του στην Πατρών- Πύργου πηγαίνοντας να δει το νεογέννητο γιο του!

Προχθές η σύζυγος του πήγε στο Ρίο στη μαιευτική κλινική για να γεννήσει. Πήγε μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος την ίδια μέρα και μετά την γέννα επέστρεψε στα Λεχαινά. Χθες και αφού είχε πάρει άδεια από το συσκευαστήριο όπου εργαζόταν, ο 35χρονος  μπαίνει στο μικρό αυτοκίνητό του με προορισμό το Ρίο.

Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο, το πιο τραγικό παιχνίδι της. Ο 35χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο λίγο πριν τις 10:30, στην εθνικό οδό Πατρών -Πύργου στην Κάτω Αχαΐα, λίγο μετά τα φανάρια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μικρό του αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, σφηνώθηκε κάτω από αυτό και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Άνδρες της Πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν νεκρό από τα συντρίμμια λίγη ώρα αργότερα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, δύο ΙΧ και μία νταλίκα. Το ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε εκτός δρόμου, ενώ το δεύτερο, αυτό του 35χρονου, σφηνώθηκε στο μπροστινό τμήμα της νταλίκας.

Φυσικά, το πολιτικό κατεστημένο -βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, συνεχίζει να κοιτά αδιάφορο τους νεκρούς, περιμένοντας ΑΝ και ΠΟΤΕ θα αρχίσει ο δρόμος καρμανιόλα να γίνεται ένας αυτοκινητόδρομος στοιχειώδους, έστω, ασφάλειας. 

Καμία ευαισθησία, πλήρης αδιαφορία, βλέπουν και θεωρούν απολύτως φυσικό να σκοτώνεται ο κόσμος σαν τα σκυλιά. 

Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου