Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γιορτή Πολιτισμού στην Κρέστενα

Το ραντεβού είχε δοθεί στο φιλόξενο χώρο της Γιορτής Σταφίδας και ήταν όλοι εκεί. Εκατοντάδες μαθητές από 30 περίπου σχολεία, τραγουδώντας και χορεύοντας -παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς- ήταν οι πρωταγωνιστές του καθ` όλα επιτυχημένου 7ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης. Όλοι χειροκρότησαν τη δημιουργική έκφραση των παιδιών και
ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Διοργανωτές του Φεστιβάλ ήταν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, ενώ συντελεστές δεν ήταν άλλοι από τους ίδιους τους μαθητές που κάθε χρόνο με την παρουσία και τη συμμετοχή τους δίνουν ζωή στο Φεστιβάλ που πλέον έχει καταστεί θεσμός και το περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο. Κι αυτό γιατί δεν διαγωνίζονται για κάποιο βραβείο, αλλά βραβείο για όλους είναι η συμμετοχή στην μεγαλύτερη ίσως εκπαιδευτική πολιτιστική εκπαιδευτική διοργάνωση.
Μια διοργάνωση για το αποτέλεσμα της οποίας μαθητές, εκπαιδευτικοί και οργανωτική επιτροπή έλαβαν θερμά συγχαρητήρια τόσο από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Βένδρα όσο και από τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο.
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου