Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο του νομού

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι σαφές εάν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλείας κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος παραιτηθεί του αξιώματός του ή ανεξαρτητοποιηθεί, μερικά πράγματα είναι εμφανή και προφανή:
1. Σε προσωπικό επίπεδο αποδεικνύει ότι ο κ Αντωνακόπουλος διαθέτει το θάρρος και την παρρησία να διαχωρίζει τη θέση του από μια πλήρως αποτυχημένη κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ, που καταδίκασε την Ηλεία σε περαιτέρω υποβάθμιση. Έστω κι αν η
πρωτοβουλία Αντωνακόπουλου εκδηλώθηκε στα τέλη της μαύρης ΠΑΣΟΚικής περιόδου κι όχι νωρίτερα,ακόμα κι αν εκδηλώθηκε λίγο πριν τις εκλογές, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η  πρωτοβουλία του απαιτεί προσωπικό θάρρος, το οποίο ρητά του αναγνωρίζω.
2. Η ομολογία του κ. Αντωνακόπουλου, ότι "δεν έγινε τίποτα στο νομό" Ηλείας, όμως, έρχεται κατόπιν εορτής. Όταν επί δυο χρόνια πιέζαμε την κυβερνητική παράταξη να προωθήσει έστω ένα έργο στο νομό, ΕΣΤΩ ΕΝΑ, ο κ Αντωνακόπουλος δεν ήταν μαζί μας. Ή, σωστότερα, ήταν στα λόγια, αλλά στην κοινοβουλευτική πράξη στήριζε σε κάθε ψηφοφορία την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου. Όταν ζητούσαμε επιμόνως επί δυο χρόνια να υλοποιηθεί η υπόσχεση Παπανδρέου στην Ολυμπία, ο κ. Αντωνακόπουλος δεν ήταν μαζί μας. Όταν πασχίζαμε να επιστρέψουν τα χρήματα των πυροπλήκτων στην Ηλεία, ο κ. Αντωνακόπουλος δεν έκανε παρά συμβολικές μόνο διαμαρτυρίες. Με "συμβολικές" κινήσεις όμως δεν ασκείται πολιτική και έτσι πολλοί φτάνουν στα σημερινά αδιέξοδα που παραδέθηκε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο του νομού, που καταδίκασε επί πολλά χρόνια την Ηλεία στην υπανάπτυξη και την ανέχεια, οφείλει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να ακολουθήσει το δρόμο του Τάκη Αντωνακόπουλου και να πάει σπίτι του. Μην μας σώσετε άλλο, δεν θέλουμε, ευχαριστούμε...

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε Διαμαντη,
    Δεν ξερω αν για λογους ισοροπιας επαινεις την κινηση Αντωνακοπουλου αλλα ο εν λογω κυριος εκπροσωπει κατα κορον το πολιτικο κατεστημενο στην Ηλεια (ας θυμηθουμε τις δηλωσεις του περι Πασοκ= Παπανδρεου γραμμενο με ανεξητιλα γραμματα).Προκειται για εναν πολιτικο που η πελατειακη σχεση με τους ψηφοφορους ειναι αρχη η αρχομανια ειναι σκοπος και το να σωσω το τομαρι μου τωρα που το καραβι βουλιαζει θρησκεια.Αν απαλαγουμε απο τετοιους η Ηλεια θα δχει σιγουρα καλυτερες μερες.Οσο για σενα αν ξεκινας με "ευγενη "αμιλλα" απεναντι στους πολιτικους αντιπαλους κανεις λαθος.Αν ηξερες τι σημαινει το κοματοσκυλο που ευγενως αναφερεσαι στο ονομα του συνυπευθυνος για την υποαναπτυξη του Νομου,υπηρετη του ρουσφετιου δεν θα ασχολιοσουν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή