Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Για την παραίτηση Γεωργακόπουλου

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, που σήμερα παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, ήταν κατά τη γνώμη μου ένας απαραίτητος κρίκος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να υλοποιήσει την πολιτική της.
Μπορεί να διαφωνούμε με την κυβερνητική πολιτική σε πολλά, μπορεί να μας χωρίζει το αντιλαϊκό Μνημόνιο, αλλά ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να κάνει πράξη την προσπάθεια αύξησης των εσόδων στα κρατικά ταμεία.
Παράλληλα, θέλω να ελπίζω ότι
ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος θα συνεχίσει την πολιτική του δράση για το καλό της Ηλείας. Η Δημοκρατία παίρνει σάρκα και οστά από την πολιτική διαφωνία και αντιπαράθεση με επιχειρήματα, αλλά κι από τη δυνατότητα πολιτικών που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου τους, ιδιαίτερα αν αυτός ο τόπος είναι αδικημένος, παραμελημένος και παρακμιακός, όπως είναι σήμερα η Ηλεία.
Κατά τουτο εκφράζω τη λύπη μου που ο κ. Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του κι ελπίζω να συνεχίσει την πολιτική του δράση αταλάντευτα για όσα πιστεύει, κυρίως όμως για την εκ βάθρων αναδόμηση της αναπτυξιακής προοπτικής της Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου