Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Όχι άλλη υποκρισία, κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Επιστρέψτε τα χρήματα των πυροπλήκτων ΤΩΡΑ!

Επιτέλους, αυτό το θέατρο του παραλόγου κάποτε πρέπει να τελειώσει στην Ηλεία. Η ανάλγητη, η αποκρουστική, η αντιλαϊκή κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου, κοροϊδεύει το νομό μας επί δυο χρόνια ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Πρώτα ήλθε ο ίδιος, μια εβδομάδα μετά τις εκλογές του 2009 κι είπε ότι θα κάνει την Ολυμπία πρότυπο ανάπτυξης (κι  αυτό έγινε, όσο αλήθεια ήταν το "λεφτά, υπάρχουν"). Στη συνέχεια έκανε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της Ηλείας, κλείνοντας το Ταμείο Μολυβιάτη και ΥΠΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ τα 208 εκατομμύρια ευρώ των 93.000 δωρητών, ένα
μεγάλο μέρος των οποίων είχε προβλεφθεί να πάει σε έργα υποδομής μέσα στο νομό Ηλείας (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε σχεδιαστεί).

Και το "δούλεμα" συνεχίζεται. Επί δυο χρόνια τώρα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, δήμαρχοι, σύμβουλοι, αξιωματούχοι και λοιπές πράσινες δυνάμεις, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τους πολίτες, κάνοντας δήθεν "διαμαρτυρίες", "παραστάσεις", "επιστολές", "ερωτήσεις" και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Η ανάλγητη, η αποκρουστική, η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΒΑΘΙΑ για κάθε ηλειακό αίτημα και τα ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. Και το τοπικό πράσινο πολιτικό κατεστημένο νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες, με την ίδια μπαγιάτικη, ξεθωριασμένη, παλαιοκομματική συμπεριφορά.

Επιτέλους, είναι πια η ώρα να πάψουν οι κυβερνώντες και τα εγχώρια τσιράκια τους να μας περνούν για κορόιδα. Η Ηλεία τίμησε το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, φέρνοντάς το πρώτο κόμμα στο νομό, ανεξάρτητα από τις μεταβολές του γενικού πολιτικού σκηνικού της χώρας. Αυτή την τιμή, το ΠΑΣΟΚ την ανταποδίδει στην Ηλεία με περιφρόνηση, με αδικία, με αδιαφορία για τα τρομακτικά προβλήματα του νομού.

Οι πολίτες, δεν θα επιτρέψουν άλλο στους κυβερνώντες αυτή την προσβλητική συμπεριφορά. Ως εδώ! Επιστρέψτε τα χρήματα των πυροπλήκτων ΤΩΡΑ! Δημιουργήστε και πάλι το "Ταμείο Μολυβιάτη" πάρτε τον προγραμμτισμό του κι εφαρμόστε τον ΑΜΕΣΩΣ. Ως εδώ η κοροϊδία και το δούλεμα. Επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου